Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
Sep 13, 2017

Потпишан Меморандум за соработка

Нашата компанија склучи Меморандум за соработка со Средното Општинско Училиште „Коле Нехтенин“ од Штип. Преку овој Меморандум се овозможува на средношколците, својата практична настава да ја извршуваат во просториите на нашата компанија. Тоа

Sep 13, 2017

Потпишан Меморандум за соработка

Нашата компанија склучи Меморандум за соработка со Средното Општинско Училиште „Коле Нехтенин“ од Штип. Преку овој Меморандум се овозможува на средношколците, својата практична настава да ја извршуваат во просториите на нашата компанија. Тоа