Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ние се грижиме за енергијата Стабилниот и сигурен транспорт на електрична енергија е наша одговорност. Годините искуство и многуте успешно завршени проекти му даваат сигурност на сите долгогодишни клиенти на ТМ Штип Сите Услуги Целосна Проектна Изведба Нашиот инженерски тим е задолжен за навремена изведба на вашиот електроенергетски проект во рамките поставени при иницијалното истражување на вашите барања Нашите Проекти Одржување Електрични Системи После завршување на секој проект нашиот тим се грижи за одржување на креираниот систем. Најчесто под оваа услуга вршиме надоградби на веќе постоечки проект поради зголемување на потребите на клиентот. Побарајте Понуда
0
години искуство
0
задоволни клиенти
0
завршени проекти
0
вработени