Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
Посетете нè

АДРЕСА

Се наоѓаме на местото на  поранешната фабриката ЕМО во Штип, на регионалниот пат Штип - Кочани, во близина на воената касарна.

ул. „Брегалничка“ бр.54, 2000 Штип, Република Македонија

Повикајте нè

ТЕЛЕФОН

Доколку имате потреба од нас, слободно контактирајте нè.

Ви стоиме на располагање.

+389(0) 32 385 149

Пишете ни

Е-ПОШТА

Ви треба нашата иницијална експертиза?

Не  двоумете се - пишете ни. Нашите служби ќе ви одговорат во најкратко време.

info@tmstip.mk tm_doo@yahoo.com