Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Драгана Костова

Electrical Engineer

Дипломиран инженер по електротехника, оддел системи за автоматско управување. Има посетувано обуки за работа со современи CNC машини.

 

Вештини

Изготвување на извештаи
98%
Програмирање на CNC машини
73%
Изолатори
91%
Проектна Документација
69%

Project Experience