Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Никола Спасиќ

Electrical Engineer

Дипломиран инженер по електротехника. Има работено на повеќе проекти од областа на електротехниката. Главен инженер за мерења и контрола со мерната кола SEBA KMT.

Вештини

ОТКРИВАЊЕ ДЕФЕКТ НА КАБЕЛ
81%
КОНТРОЛА НА ЗАШТИТНО ЗАЗЕМЈУВАЊЕ
75%
ИЗВЕДБА НА ТРАФОСТАНИЦА
90%
КОНТРОЛА НА ИЗОЛАЦИОНА ОПРЕМА
87%

Project Experience