Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Коле Тасев

Manager

Управител на компанијата

ВЕШТИНИ

Управување со проекти
100%
Менаџирање на човечки ресурси
100%
Техничко менаџирање
100%

Project Experience