Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
Darko Tasev
#

Дарко Тасев

Quality Control

Задолжен за добивање на сите проекти. Круцијален дел и лидер на Бизнис Развојот на ТМ Штип.

Способности

Продажба
99%
Проектна Анализа
95%
Финансиско Работење
80%
Предвидување Ризици
91%

Project Experience