Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Сашко Соколов

Electrical Engineer

Дипломиран електро инжинер, насока електроенергетика.

Драгана Костова

Electrical Engineer

Дипломиран инженер по електротехника, оддел системи за автоматско управување. Има посетувано обуки за работа

Саше Василков

Electrical Engineer

Електроинжeнер, насока електроенергетика, со повеќегодишно работно искуство во изведба, надзор и проектирање. Работи и

Никола Спасиќ

Electrical Engineer

Дипломиран инженер по електротехника. Има работено на повеќе проекти од областа на електротехниката. Главен

Драган Димитров

Electrical Engineer

Дипломиран инженер по електротехника. Има работено на повеќе проекти поврзани со инсталација на електроенергетска