Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Набавени се нови современи CNC машини

Во октомври годинава, компанијата набави  3 нови современи CNC машини:

  • VF – 2SS
  • VF – 2SS
  • ST – 35Y

Се очекува дека со нив компанијата ќе може да произведува било каков алат за себе и за надворешни клиенти.

http://tmstip.mk

One comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.