AlbanianBulgarianCroatianEnglishGermanMacedonianSerbianSlovenian
Get Directions

Нашата работна сила е составена од високо квалификуван и искусен кадар кој е вклучен во разни проекти низ целата држава. ТМ Штип ја диктира својата работа од своето седиште кое се наоѓа во Штип.

Инфо

ДПУТ ТМ ДОО.

ул. Брегалничка бр.54

Штип, Р.Македонија
Тел: (+389) 070 210 820 Коле

(+389) 071 328 234 Ване

(+389) 071 341 166 Дарко

Fax: 032 385 149

E-mail: info@tmstip.mk
tm_doo@yahoo.com